VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
 
Akcijski
Animirani
Avanturisti鑛i
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantasti鑞i
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalisti鑛i
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejd緀rska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
i ili
?
« povratak
» resetiraj parametre


RECENZIJE
(Ukupno rezultata: 677)

« prethodna 1-10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »

How to Lose Friends & Alienate People / KAKO IZGUBITI PRIJATELJE I OTU蠭TI SE OD LJUDI
(21.05.2009.)

Neuspje筺i londonski celebrity novinar Sidney Young nakon ispada sa svinjom na jednom zvjezdanom domjenku privu鑕 pa緉ju urednika poznatog i utjecajnog newyor筴og 鑑sopisa koji ga pozove da radi za njega. Sidney prihva鎍 i seli u New York, ali ne treba mu dugo da upadne u probleme - ionako nikakva reputacija mu svakim potezom opada, kolege ga slabo podnose, a propu箃a i 筧nse da se probije. Jedino 箃o ga donekle dr緄 je prijateljstvo sa kolegicom Alison...

dvd

Recenzija: How to Lose Friends & Alienate People / KAKO IZGUBITI PRIJATELJE I OTU蠭TI SE OD LJUDI
Komedija / Romansa
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5

Babylon A.D. / BABYLON A.D.
(20.05.2009.)
Babylon A.D. je film kojega ste mogli pogledati pro筶oga tjedna u kinu u terminu rezerviranom za pretpremijeru, u kasni no鎛i sat (23:59), a najavljen je kao napeti znanstveno-fantasti鑞i akcijski spektakl. Mnoge 鎒 to, kao 箃o je i mene, odvu鎖 i privu鎖 u kino, a kad se tomu pridoda podatak da glumi zvijezda Riddickovih kronika, brzi i 緀stoki Vin Diesel, onda broju gledatelja mo緀mo pribrojiti i fanove ovog predimenzioniranog ali i dalje simpati鑞og glumca. Na trailerima koje se mogu vidjeti diljem me饀mre緅a uo鑜jiv je ogroman trud koji se ulo緄o u specijalne efekte. kino

Recenzija: Babylon A.D.  / BABYLON A.D.
Akcijski / Znanstveno Fantasti鑞i (SF) / Triler
Carmela 甿iri 0 0
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

Angels & Demons / AN蠩LI I DEMONI
(12.05.2009.)

Iz CERN-ova laboratorija nestaje spremnik u krivim rukama razorno opasne antimaterije, a istodobno su u Vatikanu neposredno prije izbora novog pape oteta 鑕tiri kardinala, najizgledniji kandidati za novog vo饀 Katoli鑛e crkve. Kako se 鑙ni da je u pitanju osvetni鑛i pohod drevne skupine Iluminati naspram samog Vatikana, oni se nevoljko za pomo obra鎍ju simbologu Robertu Langdonu.

kino

Recenzija: Angels & Demons / AN蠩LI I DEMONI
Triler
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5

Zack and Miri Make a Porno / ZACK I MIRI SNIMAJU PORNI
(07.05.2009.)

Dugogodi筺ji prijatelji i cimeri Zack i Miri, ne pretjerano sposobni racionalno potro筰ti zara餰n novac, na饀 se u nezavidnoj situaciji kada ostanu bez sredstava za pokrivanje 緄votnih tro筴ova. Bez vode, struje i grijanja te gotovo neizbje緉im izbacivanjem iz stana perspektiva im, gotovo je suvi筺o i re鎖, nije ba blistava. Od opcija koje su im na raspolaganju njihov kona鑞i izbor pada na jednu prili鑞o neobi鑞u...

kino

Recenzija: Zack and Miri Make a Porno / ZACK I MIRI SNIMAJU PORNI
Komedija
Luka Vukasovi 1 1
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

El orfanato / SIROTI㏕E
(03.05.2009.)

Biv筧 箃i鎒nica siroti箃a Laura vra鎍 se zajedno sa suprugom Carlosom te sinom Sim髇om u isto to siroti箃e s nadom da ga ponovno otvori kao svojevrsni vrti za hendikepiranu djecu. Problemi nastanu kada se dvojici Sim髇ovih imaginarnih prijatelja, onih ve poznatim njegovim roditeljima, pridru緀 jo nekolicina, u prvom redu maskirani Tom醩. Nedugo zatim Sim髇 nestaje, a Laura je spremna u鑙niti sve da vrati sina.

dvd

Recenzija: El orfanato / SIROTI㏕E
Drama / Horor
Luka Vukasovi 2 2
Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5

Max Payne / MAX PAYNE
(13.12.2008.)
Jo jedna popularna video igra dobila je svoju lo箄 filmsku ekranizaciju. Pri鑑 o karizmati鑞om policajcu istraumatiziranom ubojstvima svoje supruge i sina prije nekoliko godina zaludila je gejmere diljem svijeta, a ni箃a manje uspje筧n nije bio ni nastavak "Max Payne 2", ali 鑙ni se da se njegova filmska verzija ipak ne鎒 pretvoriti u fran筰zu. "Max Payne" je, naime, na ameri鑛im kinoblagajnama dosad zaradio razo鑑ravaju鎖h 35 milijuna dolara, 箃o je osjetno manje od studijskih o鑕kivanja, tako da nastavak za kojeg je ostavljen prostor vjerojatno ne鎒mo do鑕kati. kino

Recenzija: Max Payne / MAX PAYNE
Akcijski / Drama / Kriminalisti鑛i / Triler
Petar Vidov 0 0
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

Beowulf / BEOWULF
(12.12.2008.)
Crti koji to nije
"Beowulf" je zvu鑑o obe鎍vaju鎒. Hiperrealisti鑞i animirani film iz redateljske radionice Roberta Zemeckisa, temeljen na istoimenoj srednjovjekovnoj poemi, prema scenariju jednog od najboljih fantasy pisaca dana筺jice, s pregr箃 nasilja i golom Angelinom Jolie (makar bila animirana); 箃o je jo dobrom filmu potrebno? Pa, za po鑕tak kakve-takve indicije radnje i smisleni dijalozi... dvd

Recenzija: Beowulf / BEOWULF
Fantasti鑞i / Animirani
Petar Vidov 0 0
Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5

U2 3D / U2 3D
(16.10.2008.)
Mnogo je vremena pro筶o otkad je moja malenkost ispisala najavu za film koji je u me饀vremenu pokupio gotovo isklju鑙vo pozitivne kritike kako od strane publike, tako i kritike. Deset mjeseci nakon svjetske premijere nekolicina je na筰h dvorana napokon opremljena potrebnim tehnologijama te je film kod nas premijerno prikazan 25. rujna. kino

Recenzija: U2 3D / U2 3D
Glazbeni / Dokumentarni
Marin Zdelar 0 0
Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5

Hellboy II: The Golden Army / HELLBOY II: ZLATNA VOJSKA
(21.09.2008.)
Hellboy je pun mana, bahat je i samodopadljiv, ljubomoran i zavidan, opija se pivom i pu筰 kubanske cigare, karakterno se po ni鑕mu ne izdvaja od prosje鑞og stanovnika planete, no 箃o drugo i o鑕kivati od samog Sotoninog krvnog nasljednika. No usprkos svim njegovim manama, on je sirova snaga bez trunke straha i sre鎜m, na na筼j je strani. kino

Recenzija: Hellboy II: The Golden Army / HELLBOY II: ZLATNA VOJSKA
Akcijski / Avanturisti鑛i / Fantasti鑞i
Zoran 甿iri 2 2
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

The Kingdom / KRALJEVINA
(14.09.2008.)
Jeste li ikad gledali film koji traje gotovo dva sata, a sat i pol vremena se u njemu ni箃a ne doga餫? Ukoliko niste, a doista si 緀lite priu箃iti jedno takvo mazohisti鑛o iskustvo, onda je "Kraljevina" pravi naslov za vas. Teroristi鑛a skupina predvo餰na okrutnim Abu Hamzom u Saudijskoj Arabiji po鑙nila je teroristi鑛i napad u kojem je smrtno stradalo vi筫 od 100 ljudi, a me饀 njima i mnogi ameri鑛i dr綼vljani koji sa svojim obiteljima 緄ve u Kraljevini i rade za velike naftne korporacije. dvd

Recenzija: The Kingdom / KRALJEVINA
Akcijski / Drama / Triler
Petar Vidov 2 2
Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5

« prethodna 1-10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »
© 2003 popcorn.hr