VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
 
Akcijski
Animirani
Avanturisti鑛i
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantasti鑞i
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalisti鑛i
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejd緀rska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
i ili
?
« povratak
» resetiraj parametre


RECENZIJE
(Ukupno rezultata: 677)

« prethodna 1-10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »

Mad Max / POBJESNJELI MAX
(14.10.2007.)

Radnja ovog izvrsnog i kultnog filma je smje箃ena u post-apokalipti鑞u budu鎛ost, u Australiju, gdje je civilizacija kakvu znamo gotovo nestala. Iako zakon jo uvijek postoji, gotovo nitko ga ne po箃uje. Kroz cijeli film ne saznamo kako je do te situacije do筶o, znamo samo da "normalnih" ljudi ima jako malo, te da tim svijetom ve鎖nom vladaju raznorazni manijaci, lu餫ci i bikeri s jedne, te policajci koji krstare bespu鎖ma Australije kako bi osigurali ceste od bandi s druge strane.

dvd

Recenzija: Mad Max / POBJESNJELI MAX
Akcijski / Triler
Ivica Pusti鑛i 0 0
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

The Matador / UBOJSTVO I MARGARITE
(29.09.2007.)

Julian Noble je pla鎒ni ubojica po zanimanju, ili kako on to voli pristojnije nazvati "pomaga u fatalnim slu鑑jevima", te je iznimno uspje筧n i dobar u svom poslu ve 20 godina. Iako uspje筧n u onome 箃o radi, Julian na svoj ro餰ndan, na kojeg je uop鎒 zaboravio, shvati da je umoran od tog posla, te da nema gotovo ni jednog prijatelja u 緄votu, 箃o ga baci u depresiju.

dvd

Recenzija: The Matador / UBOJSTVO I MARGARITE
Komedija / Drama / Kriminalisti鑛i
Ivica Pusti鑛i 0 0
Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5

Ratatouille / JUHU-HU
(27.09.2007.)
Pixar studio animacije, vjerujem, suvi筺o je predstavljati. Ve nakon Toy Storya lukavci u Disneyu su uvidjeli kuda cijela stvar ide, pa su ove stjegono筫 ra鑥nalne revolucije u animaciji pro筶e godine pripojili svojoj grupaciji. Potez je bio, neki bi rekli, prili鑞o zihera筴i, stvar je obavljena kada su ljudi iz Pixara na svojim le餴ma (uz malu pomo Dreamworksa) ve iznijeli promjenu percepcije ra鑥nalne animacije iz ne鑕ga hladnog, suvi筫 krutog i tehni鑛og, u dana筺ji standard za 筰roke mase i kino publiku. kino

Recenzija: Ratatouille / JUHU-HU
Animirani
Bruno Samard緄 3 3
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

Lady in the Water / 瓻NA IZ VODE
(21.09.2007.)
KUHARICA ZA LAKU NO

Kada je Leonard iz Northern Exposure poku筧o sakupiti zapadnja鑛e/bijela鑛e legende i pri鑕 za laku no nai筧o je na jednu vrlo zanimljivu 鑙njenicu. Nitko od ljudi s kojima se susreo nije imao pojma o 鑕mu pri鑑, kao da je legenda nestala iz civilizacijskih umova i preselila se negdje drugdje, kao da je 鑟vjek izgubio zanimanje za metafore kojima je zavr筧vao radni dan, kao da vi筫 nikoga nije bilo briga za „closure“ misaonih procesa prije zapadanja u carstvo snova.

dvd

Recenzija: Lady in the Water / 瓻NA IZ VODE
Fantasti鑞i / Triler
Stavko Kljun 4 4
Bez ocjene

The Simpsons Movie / SIMPSONI FILM
(21.09.2007.)
D'OH!!!

Neko davno, u jednoj od nebrojenih epizoda najdugovje鑞ije serije u povijesti televizijskog emitiranja, Lisa Simpson je pjevala Dylanovu Blowin' in the Wind, Homer je, u svojoj genijalnoj i beskrajno simpati鑞oj gluposti, na pitanje How many roads must a man walk down odgovorio: „Sedam.“, i, naravno, ostao 緄v. Lisa mu je poku筧la objasniti kako je to retori鑛o pitanje, na 箃o je Homer ispalio: „Onda osam.“

kino

Recenzija: The Simpsons Movie / SIMPSONI FILM
Animirani
Stavko Kljun 2 2
Bez ocjene

Bound / PREKO SVAKE MJERE
(16.09.2007.)

"She's a lady" pjeva nam na kraju filma Tom Jones, a mi se pitamo 箃o se ovdje dogodilo. Postoje mnogi krimi鎖 i trileri, neki su bolji neki lo筰ji, neki nas u綼snu dok su neki vi筫 naklonjeni publici pa nas maze, a mi se pitamo kuda su nestala dva sata nepovratnog vremena. Ali nije uvijek tako, ponekad, ali samo ponekad dogodi se ne箃o o 鑕mu svi stanovnici Hollywooda pri鑑ju, a rijetko se dogodi - filmska 鑑rolija.

dvd

Recenzija: Bound / PREKO SVAKE MJERE
Kriminalisti鑛i / Romansa
Stavko Kljun 4 4
Bez ocjene

Big Lebowski / VELIKI LEBOWSKI
(13.09.2007.)
Bila jednom dva 鑟vjeka, a obojicu ih je krasilo isto ime i prezime. Jeffrey Lebowski. Ali sli鑞ost je ovdje po鑙njala i zavr筧vala. Njihovi 緄voti susreli su se po鑕tkom 90-tih godina pro筶og stolje鎍 tijekom Zaljevskog rata. Sve je po鑕lo s jednim popi筧nim tepihom (koji je ba upotpunjavao sobu).Jedan je Lebowski bio debeo, drugi mr筧v. Jedan je bio 鎒lav, drugi je imao dugu kosu i bradu. Jedan je volio svoju 緀nu, Mozarta i svoju ogromnu vilu, drugi duga kupanja, Creedence Clearwater Revival i kuglanje. vhs

Recenzija: Big Lebowski / VELIKI LEBOWSKI
Drama / Crna komedija
Stavko Kljun 0 0
Bez ocjene

The Bourne Ultimatum / BOURNEOV ULTIMATUM
(08.09.2007.)

Nakon bjesomu鑞e potjere ulicama Moskve, Bourne se uspijeva nakratko skloniti u nekakav napu箃eni podrum, gdje uspijeva zalije鑙ti svoje rane. Nakon 箃o onesposobi dva policajca koji ga prona饀, odlazi. Sti緀 u Pariz, gdje ima neke nerije筫ne poslove, a zatim ga put odvede u London, gdje se navodno nalazi njegov jedini trag koji bi mu mogao pomo鎖 da otkrije ne箃o o svojoj pro筶osti. Radi se o novinaru Simonu Rossu koji ima neke dokaze o tajnom vladinom projektu "Crna ru綼" koji ima veze sa Bourneovom pro筶o规u.

kino

Recenzija: The Bourne Ultimatum / BOURNEOV ULTIMATUM
Akcijski / Triler
Ivica Pusti鑛i 7 7
Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5

Terminator 3: Rise of the Machines / TERMINATOR 3: POBUNA MA㊣NA
(26.08.2007.)

Pro筶o je gotovo deset godina otkako je tada jo mali John Connor zajedno sa sada pokojnom majkom i Terminatorom T-800 sprije鑙o dolazak Sudnjeg dana i po鑕tak rata izme饀 strojeva i ljudi. Connor je sada stariji, ima 22 godine te 緄vi, kako on ka緀, "izvan dru箃va", bez adrese, bez telefona i svih drugih stvari pomo鎢 kojih bi ga netko mogao prona鎖. Ne postoji apsolutno nikakva dokumentacija o njegovom 緄votu, te ga Skynet u budu鎛osti ne mo緀 prona鎖. No, iz budu鎛osti ipak dolazi T-X, najsofisticiraniji stroj za ubijanje koji je Skynet dosada stvorio.

dvd

Recenzija: Terminator 3: Rise of the Machines / TERMINATOR 3: POBUNA MA㊣NA
Akcijski / Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
Ivica Pusti鑛i 0 0
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

Evan Almighty / SVEMOGU艻 EVAN
(25.08.2007.)

Evan Baxter odlu鑙 napustiti voditeljski posao te se oku筧ti u politi鑛im vodama. Uspijeva dobiti posao kongresmena, no novo radno mjesto mu se nalazi u Washingtonu, pa se on i njegova obitelj odlu鑕 na selidbu. Ispo鑕tka se sve 鑙ni kao u bajci. Kupe veliku i predivnu ku鎢, Evan dobije ogroman ured i potporu od strane kongresmena Chucka Longa i svi su sretni i zadovoljni. No, ubrzo mu se po鑞u doga餫ti 鑥dne stvari.

kino

Recenzija: Evan Almighty / SVEMOGU艻 EVAN
Komedija
Ivica Pusti鑛i 0 0
Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5

« prethodna 1-10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »
© 2003 popcorn.hr