VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
 
Akcijski
Animirani
Avanturisti鑛i
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantasti鑞i
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalisti鑛i
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejd緀rska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
i ili
?
« povratak
» resetiraj parametre


RECENZIJE
(Ukupno rezultata: 677)

« prethodna 1-10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »

Jackass Number Two / JACKASS 2
(27.04.2007.)

萫tiri godine nakon dugometra緉og prvijenca, Johnny Knoxville i njegova ekipa lu餫ka dolaze u novom izdanju 'ne poku筧vajte ovo kod ku鎒' vratolomija i budala箃ina, kaskaderskih poku筧ja i izostanka zdravog razuma.

dvd

Recenzija: Jackass Number Two / JACKASS 2
Komedija
Luka Vukasovi 0 0
Bez ocjene

The Departed / POKOJNI
(16.04.2007.)
Colin Sullivan (Matt Damon) je policajac bez mrlje, koji vrlo brzo napreduje u svom poslu. S kolegama radi na pra鎒nju mafija筴og glavonje Costella (Jack Nicolson) ne bi li mu nakon dugogodi筺jih glavobolja koje ovaj silnik zadaje bostonskoj policiji, napokon stali na rep. Me饀tim nitko ne zna da je perspektivni inspektor Colin zapravo Costellov 鑟vjek kojeg je mafija prigrlio jo kao klinca, te ga 筴olovao s namjerom da jednog dana bude krtica u redovima policije. dvd

Recenzija: The Departed / POKOJNI
Kriminalisti鑛i
Zoran 甿iri 5 5
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

300 / 300 - BITKA KOD TERMOPILA
(31.03.2007.)
Zapadni, moderni, kulturni narod koji 緄vi u idili, kako u untra筺josti, tako i sa susjedima. Mo鎛a civilizacija koja je uvijek spremna i鎖 u rat i to 鑙ni bez previ筫 razmi筶janja. Najnovija prijetnja su nevjernici s istoka s turbanima na glavama koji poku筧vaju naru筰ti suverenitet te zapadne civilizacije. Kad zapadnoj civilizaciji ponestane vojnika na boji筺ici, stvar dolazi pred vije鎒 senata gdje demokrati ne daju pristanak na slanje dodatnih vojnika na boji箃e, dok republikanci ustraju. Zvu鑙 poznato? USA - Irak? Ne. Sparta - Perzija. kino

Recenzija: 300 / 300 - BITKA KOD TERMOPILA
Ratni / Akcijski
Antonio Klasan 26 26
Ukupan dojam: 1 / 5Ukupan dojam: 1 / 5Ukupan dojam: 1 / 5Ukupan dojam: 1 / 5Ukupan dojam: 1 / 5

Lucky Number Slevin / OPAKI IGRA菼
(23.03.2007.)

Spletom nesretnih okolnosti, Slevin se na餰 na mjestu prijatelja Nicka koji je u debelim dugovima kod dvojice mafija筴ih 筫fova iz suparni鑛ih tabora. Jedan od njega tra緄 samo novce, dok je drugome na pameti ubojstvo u zamjenu za poni箃enje duga. To nije sve, jer je u igri i tajanstveni profesionalni ubojica sa vlastitim ciljem u 鑙tavoj situaciji.

vhs

Recenzija: Lucky Number Slevin / OPAKI IGRA菼
Kriminalisti鑛i / Triler
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

Shadow Company / SHADOW COMPANY
(21.03.2007.)

Videozapis incidenta koji je prikazao pogibiju 鑕tvorice pla鎒nika otvorio je neka pitanja u ne箃o 筰rem krugu ljudi nego 箃o je to dotada bilo. Tko su u stvari pla鎒nici, kakva je njihova povijest, koji su im motivi za bavljenje tim poslom? Da li se radi o sirovinama i razbija鑙ma ili tek zaposlenicima u bran筰 koja podrazumijeva uporabu vatrenog oru緅a na mjestu laptopa i kravate?

dvd

Recenzija: Shadow Company / SHADOW COMPANY
Dokumentarni
Luka Vukasovi 1 1
Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5

Ghost Rider / GHOST RIDER
(07.03.2007.)

U originalnom stripu Ghost Rider je kauboj (na konju) koji obavlja poslove za samog sotonu. Modernizirana verzija Ghost Ridera pak donosi lika u ko緉jaku koji umjesto konja ja筰 萶per, i kada bi ga se jednom rije鑚u opisivalo, mogli bi ga nazvati krkanom, kojeg je na filmskom platnu dostojno utjelovio Nicholas Cage.

kino

Recenzija: Ghost Rider / GHOST RIDER
Akcijski / Znanstveno Fantasti鑞i (SF) / Triler
Antonio Klasan 8 8
Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5

Flags of our fathers | Letters from Iwo Jima / ZASTAVE NA㊣H O菶VA | PISMA SA IWO JIME
(27.02.2007.)

Kada 鑟vjek pro鑙ta naslove ovih filmova, pogotovo ovaj prvi, iz ameri鑛og pogleda, te筴o se rije筰ti jedne velike predrasude koja zasigurno uklju鑥je bar polovicu od navedenih pojmova: zastava, pretjerani i neosnovani patriotizam, narod koji navija i podr綼va svoje pobjednike, ratne heroje koji se rado sje鎍ju velikih bitki, djeca i unuci koji na svim blagdanima slave 緄vote svojih otaca i djedova koji su se 鑑sno borili za svoju zemlju. Me饀tim, ta predrasuda ba i nije utemeljena...

kino

Recenzija: Flags of our fathers | Letters from Iwo Jima / ZASTAVE NA㊣H O菶VA | PISMA SA IWO JIME
Ratni / Drama / Povijesni
Antonio Klasan 7 7
Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5

The Queen / KRALJICA
(22.02.2007.)

Kada je 1997. u Parizu naglo poginula princeza Diana, mnogi su toga 鑑sa s nevjericom popratili te doga餫je. Diana, 'princeza naroda' je bila veoma popularna u masi i masa joj je na dostojan na鑙n uzvratila. Cvije鎒 ispred Buckigamske pala鑕 se samo gomilalo, a posebno su bijesni bili na kraljevsku obitelj koja je cijelo to vrijeme provela na 'ladanju', daleko od vreve grada.

kino

Recenzija: The Queen / KRALJICA
Drama / Biografski
Filip Gali 0 0
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

Angel-A / POPUT AN蠩LA
(13.02.2007.)

Andre je sitna lopina koja grca u dugovima. Posudiv筰 novac od valjda svih mutnih tipova u Parizu, dovodi se u bezizlaznu situaciju. Rok za povrat novca odavno je istekao, a on u d緀pu nema niti prebijene pare. Pritisnut prijetnjama smr鎢 ukoliko u posljednjem ultimatumu od 24 sata ne vrati dugove, Andre shva鎍 da se doveo do ruba. Odlu鑥je se na samoubojstvo, a skok s mosta mu se 鑙ni dovoljno izglednim za okon鑑vanje 緄vota.

dvd

Recenzija: Angel-A / POPUT AN蠩LA
Fantasti鑞i / Romansa
Zoran 甿iri 2 2
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

Blood Diamond / KRVAVI DIJAMANT
(07.02.2007.)
Akcijski film na druga鑙ji na鑙n

1999.godina je u Sierra Leoneu bila veoma turbulentna. Gra餫nski rat je odnio mnoge 緄vote, razorio mnoge obitelji, mnoga djeca su postala gerilci u slu綽i pobunjenika. Ali istovremeno je ilegalno tr緄箃e dijamanata cvjetalo i mnoge su individue ostvarile enormnu dobit, bilo krijum鑑renjem, bilo preprodajom (鑕sto la緉ih) dijamanata. Pri鑑 prati ju緉oafri鑛og krijum鑑ra (DiCaprio) koji poku筧va prona鎖 rijedak dijamant kojeg je navodno otkrio i u zemlju zakopao ribar (Honsou).

kino

Recenzija: Blood Diamond / KRVAVI DIJAMANT
Akcijski / Drama / Avanturisti鑛i
Filip Gali 0 0
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

« prethodna 1-10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »
© 2003 popcorn.hr