VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
 
Akcijski
Animirani
Avanturisti鑛i
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantasti鑞i
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalisti鑛i
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejd緀rska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
i ili
?
« povratak
» resetiraj parametre


RECENZIJE
(Ukupno rezultata: 677)

« prethodna 1-10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »

A Scanner Darkly / REPLIKATOR
(02.02.2007.)

Tajni agent Bob Arctor radi u odjelu za suzbijanje narkotika. Tr緄箃e preplavljuje nova droga koja zbog pristupa鑞osti porobljuje ogroman broj stanovni箃va. Agent Bob Arctor radi pod krinkom, i nitko u njegovom odjelu ne zna njegov identitet. To je ina鑕 na鑙n djelovanja njegove slu綽e, gdje samo voditelji agencije imaju sve konce u rukama. Osumnji鑕nici su danono鎛o pod video nadzorom, a jedan od njih je i sam Bob Arctor koji se prepustio drogi kako bi 箃o lak筫 u筧o u krug koji 緀li raskrinkati.

vhs

Recenzija: A Scanner Darkly  / REPLIKATOR
Drama / Fantasti鑞i / Triler / Animirani
Zoran 甿iri 3 3
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

Deja vu / DEJA VU
(28.01.2007.)

Film u kojem nastupa ve pomalo kultni Denzel Washington ne mo緀, tj. ne smije biti lo, a posebice kad se Denzel pojavi u tri ina鑙ce u razli鑙tim stadijima prostorno vremenskog kontinuuma. Tony Scott (Top Gun, Grimizna plima, Prljavi igraju prljavo) kojemu je Denzel Washington skoro pa ku鎛i glumac, donosi ne jednoga, ve tri Denzela razbacana po crvoto鑙nama.

kino

Recenzija: Deja vu / DEJA VU
Akcijski / Znanstveno Fantasti鑞i (SF) / Triler
Antonio Klasan 7 7
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

The Prestige / PRESTI
(17.01.2007.)

Kvantitetom vrlo oskudan, jer snimio je tek 6 filmova, no kvalitetom zanimljiv i intrigantan, te vjerojatno jedan od najtalentiranijih mladih redatelja dana筺jice, Christopher Nolan nam je ponudio jo jedan vrlo zaniimljiv film pod nazivom The Prestige. Film je ra餰n po adaptiranom scenariju nastalom prema romanu Christophera Priesta, koji je inzistirao na tome da ba Nolan napravi film, unato velikom zanimanju za ekranizaciju koju je pokazao Sam Mendes, ina鑕 tako餰r vrstan redatelj.

kino

Recenzija: The Prestige / PRESTI
Drama / Fantasti鑞i / Triler
Antonio Klasan 11 11
Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5

Apocalypto / APOCALYPTO
(07.01.2007.)

Prije nego 鎒 snimiti Apocalypto, Gibson je rekao kako ima namjeru snimiti scenu velike potjere. Toliko je bio zaokupljen tom idejom da je 鑦rsto odlu鑙o od nje stvoriti novi projekt, mada nije imao predod綽u kakvu pri鑥 isplesti oko te ideje. Kad pogledate Apocalypto, shvatit 鎒te da je Gibson napravio upravo to. Snimio je dojmljivu scenu potjere. Kako smo na filmu svjedo鑙li nebrojenim scenama potjera od kojih su mnoge danas kultne, a Gibsonovu je nosila tek plitka pri鑑, scenariju je vidno nedostajalo materijala koji bi omesnatio 緂oljavu bazu.

kino

Recenzija: Apocalypto / APOCALYPTO
Akcijski / Drama / Avanturisti鑛i
Zoran 甿iri 2 2
Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5

Casino Royale / CASINO ROYALE
(03.01.2007.)
Ime 'Bond, James Bond', nismo gledali ve 鑕tiri godine. Poprili鑞o dugi period ako uzmemo u obzir da je vrijeme izme饀 dva filma u prosjeku iznosi dvije do tri godine, 鑕tiri godine zbilja izgleda kao ogroman raspon. I zaista, u periodu iza nas, serijal je visio o tankoj niti. Producentski bra鑞i par Wilson-Broccoli se igrao skriva鑑 sa Pierceom Brosnanom uru鑙v筰 mu ko筧ricu po鑕tkm pro筶e godine. Post-hladnoratovska era je tako definitivno zavr筰la, a jedna nova po鑕la. kino

Recenzija: Casino Royale / CASINO ROYALE
Akcijski / Triler
Filip Gali 9 9
Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5

Eragon / ERAGON
(28.12.2006.)

Film Eragon nastao je po pisanom predlo筴u, jednoj od knjga iz trilogije "The Inheritance". I mada se u najavi nekih hrvatskih kina film reklamirao kao akcijski, di緀m glas i apeliram na osnovno znanje u raspoznavanju 綼nrova. Rije je o fantasy filmu koji je snimljen prema fantasy  knjizi mla餫hnoga Christophera Paolinija. Peter Buchman je nakon rada na tre鎒m nastavku Jurskog parka, pro鑙tao knjigu odlu鑙v筰 je adaptirati u scenarij. Za redatelja je pak odabran Stefen Fangmeier dok je glazbu radila Avril Lavigne.

kino

Recenzija: Eragon / ERAGON
Avanturisti鑛i / Fantasti鑞i
Carmela 甿iri 6 6
Bez ocjene

Deadwood - Season 1 / DEADWOOD - 1. SEZONA
(17.12.2006.)
Da vam budem iskren, od ove serije nisam o鑕kivao previ筫. Zapravo nisam o鑕kivao ni箃a, jer prije gledanja  o njoj nisam imao nikakve informacije, osim tek jedne stvari koja se na koncu ispostavila djelomi鑞o to鑞om. Dakle, kupio sam ju i pogledao iz dva prili鑞o banalna razloga. Jedan je bio taj 箃o je bila relativno jeftina (oko 250 kn), a drugi jer je Walter Hill bio spomenut kao jedan od producenata i redatelja. Walter Hill i Western u istoj re鑕nici u meni automatski izazivaju velika o鑕kivanja. dvd

Recenzija: Deadwood - Season 1 / DEADWOOD - 1. SEZONA
Vestern
Ivica Pusti鑛i 3 3
Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5

Taxidermia / TAXIDERMIA
(10.12.2006.)

Prvo 箃o 鎒te kod ovog filma uo鑙ti jest jedan sasvim druga鑙ji pristup. Radnja prati tri pri鑕 koje su smje箃ene u tri vremena. Simbolika broja tri nastavlja se prate鎖 tri lika. Tri generacije, djed, otac, sin. Prvi ma箃a o beskrajnoj, bezuvjetnoj ljubavi i potpuni je predstavnik romantika koji polako odumiru, drugi 緀li uspjeh pod svaku cijenu, a taj nam je tip ljudi u dana筺je vrijeme itekako poznat, dok tre鎖 gaji ljubav prema besmrtnosti, vje鑞oj ljudskoj sanji.

kino

Recenzija: Taxidermia / TAXIDERMIA
Drama
Carmela 甿iri 4 4
Bez ocjene

Lakposhtha Ham Parvaz Mikonand / I KORNJA菶 LETE
(09.12.2006.)

Sjajan film, ali i izrazito mu鑑n i bolan. Film koji nikoga ne鎒 ostaviti ravnodu筺im. Radnja se zbiva negdje u Kurdistanu, na granici Turske i Irana, u jednom kurdskom izbjegli鑛om kampu, samo nekoliko dana prije izbijanja rata izme饀 SAD-a i Iraka, te kona鑞og svrgavanja Saddama Hosseina. Glavni protagonisti filma su prisilno odrasla djeca, predvo餰na sposobnim i ambicioznim dje鑑kom Soranom, poznatijim pod nadimkom Satelit.

dvd

Recenzija: Lakposhtha Ham Parvaz Mikonand / I KORNJA菶 LETE
Drama
Goran 萫lig 0 0
Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5

Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan / BORAT
(17.11.2006.)
Low four!

Kazakhstanski TV reporter Borat Sagdiyev poslan je u SAD kako bi nau鑙o koju lekciju iz zapadnja鑛og svijeta te prenio novoste鑕no znanje u mati鑞u domovinu, sve sa svrhom pobolj筧nja 緄vota, i to u obliku dokumentarnog filma. Problemi nastaju kada u New Yorku Borat otkrije Pamelu Anderson te mijenja planove i zajedno sa svojim producentom odlazi u Kaliforniju kako bi se o緀nio zvijezdom "Baywatcha".

kino

Recenzija: Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan / BORAT
Komedija
Luka Vukasovi 1 1
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

« prethodna 1-10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »
© 2003 popcorn.hr