VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
 
Akcijski
Animirani
Avanturisti鑛i
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantasti鑞i
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalisti鑛i
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejd緀rska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
i ili
?
« povratak
» resetiraj parametre


RECENZIJE
(Ukupno rezultata: 677)

« prethodna 1-10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »

The Hills Have Eyes / BRDA IMAJU O菼
(13.11.2006.)

Sveameri鑛a obitelj, predvo餰na umirovljenim policajcem Bobom Carterom, kre鎒 na road trip prema Kaliforniji preko suncem obasjane arizonske pustinje. Vrijeme 鎒 pokazati da su izabrali krivi put. Nedugo nakon polaska, Carterovi do緄ve bla緐 prometnu nesre鎢. I to ba u neposrednoj blizini brda koja imaju 'o鑙'. Brda u kojima obitava vje鑞o gladna mutantska obitelj kanibala...

dvd

Recenzija: The Hills Have Eyes / BRDA IMAJU O菼
Horor
Marko Njegi 0 0
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

Babel / BABEL
(11.11.2006.)

Pu筴a prodana pastiru da obrani stado od 筧kala povezati 鎒 slu鑑jno ranjavanje ameri鑛e turistkinje u Maroku, vjen鑑nje u Meksiku i adolescentsku krizu jedne djevojke u Japanu. Tri su mjesta, 鑕tiri su pri鑕. Tri su mjesta, 鑕tiri su i ljudske drame.

kino

Recenzija: Babel / BABEL
Drama
Luka Vukasovi 3 3
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

The Da Vinci Code / DA VINCIJEV KOD
(06.11.2006.)
Sajam ravnodu筺ostI

Da nije bilo medijske pompe vezane uz “Da Vincijev Kod” to bi bio film koji bi se bez puno pozornosti javnosti smjestio u sam prosjek ovogodi筺je produkcije, te brzo bio zaboravljen. Istina, zaboravljen jo stigne biti kao i po mnogome mu sli鑞a “Pasija” Mela Gibsona. No dok su crkveni oci za Gibsonov film pozivali na masovni odlazak u kino dvorane, u slu鑑ju “Da Vincijeva Koda” poziva se na bojkot filma koji je ni箃a vi筫 nego ideja i avanturisti鑛a pri鑑 proizi筶a iz te ideje.

dvd

Recenzija: The Da Vinci Code / DA VINCIJEV KOD
Triler
Vilim Pavlovi 1 1
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

The Departed / POKOJNI
(27.10.2006.)

U isto vrijeme na dvije strane zakona, Bostonskoj policiji te irskoj mafiji, operiraju krtice postavljene duboko u suparni鑛i tabor. Problemi nastaju za obojicu, mafija筧 Colina Sullivana te policajca Billyja Costigana, nakon 箃o obje strane shvate da imaju posla sa uhodama u vlastitim redovima te ih po brzom postupku po緀le otkriti i ukloniti.

kino

Recenzija: The Departed / POKOJNI
Drama / Kriminalisti鑛i
Luka Vukasovi 4 4
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

The Valley Of Gwangi / GWANGIJEVA DOLINA
(25.10.2006.)

Ja kao zakleti prista筧 svih redatelja (pogotovo stare 筴ole, ovi novi poput Michaela Baya nemaju ni R od redatelja u sebi), uvijek kada govorim o nekom filmu 鑙nim to u kategoriji da je to je film toga i toga redatelja. Rijetko spominjem glumce, svu ostalu ekipu skoro nikada. Ali kada je o Harryhausenu rije – nikada, ali nikada ne spominjem re緄sere, osim u onim rijetkim slu鑑jevima kada je on sam uistinu i re緄rao doti鑞i film.

dvd

Recenzija: The Valley Of Gwangi / GWANGIJEVA DOLINA
Znanstveno Fantasti鑞i (SF) / Vestern
Sergej Karov 1 1
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

Aeon Flux / AEON FLUX
(23.10.2006.)

Godina je 2415. Nakon smrtonosnog virusa, 鑙tava svjetska populacija broji negdje oko pet milijuna ljudi i smje箃ena je unutar zidina grada Bregna. Gradom upravlja predsjednik Trevor Goodchild, a opozicija im je grupa znana kao Monikanci, na 鑙jem je 鑕lu individua znana samo kao Voditeljica. Njihova najbolja operativka Aeon Flux poslana je da eliminira predsjednika Goodchilda, ali joj ne treba dugo da shvati kako stvari nisu onakvima kakve se 鑙ne.

vhs

Recenzija: Aeon Flux / AEON FLUX
Akcijski / Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
Luka Vukasovi 7 7
Ukupan dojam: 1 / 5Ukupan dojam: 1 / 5Ukupan dojam: 1 / 5Ukupan dojam: 1 / 5Ukupan dojam: 1 / 5

Southern Comfort / JU甆JA菿A UTJEHA
(18.10.2006.)

1979. godine, po noveli Sola Yuricka, Walter Hill je snimio kultni film "Warriors", koji je na na筫m tr緄箃u plasiran pod imenom "Ratnici podzemlja". Pri鑑 je to vrlo jednostavnog setinga; banda od devet 鑜anova s Coney Islanda, na餰 se u neprijateljskom podru鑚u na drugom kraju New Yorka. Ostav筰 u samom po鑕tku bez vo餰, me饀 ostatkom ljudstva nastaje prepirka. 萳anovi se poku筧vaju dogovoriti tko 鎒 naslijediti vo饀, i na koji 鎒 na鑙n pro鎖 opasnim kvartovima do svoje ku鎒. Skoro pa goloruki,  grupa se mora probiti kroz podru鑚a do zuba naoru綼nih bandi.

dvd

Recenzija: Southern Comfort / JU甆JA菿A UTJEHA
Akcijski / Drama
Zoran 甿iri 16 16
Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5

The Devil Wears Prada / VRAG NOSI PRADU
(15.10.2006.)

Oslanjaju鎖 se na najavu filma dala se o鑕kivati fina pri鑙ca koja bi trebala osvijetliti neke stvari i prosvjetliti neke pojedince. No pri鑑 o  „debeljuci“ koja nosi „nevjerovatno komotan“ konfekcijski broj 38, mladoj novinarki, ambicioznoj lijepoj glavici Andrei Andy Sachs, tek je jedna slatkasta pri鑙ca koja gledatelja ostavlja 緀dnog fine arome, ba kao da ste ispili tri dana otvorenu Coca Colu.

kino

Recenzija: The Devil Wears Prada / VRAG NOSI PRADU
Komedija / Drama
Carmela 甿iri 1 1
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

Ritam rock plemena / RITAM ROCK PLEMENA
(20.09.2006.)
Od Uragana do Urbana
Iako su se u gradu Rijeci nebrojeno puta snimali filmovi, „Ritam rock plemena“ prvi je cjelove鑕rnji uradak koji nosi pe鑑t ovog grada. U cijelosti je posve鎒n gibanjima u gradu na Rije鑙ni, u cijelosti je snimljen na autohtonom "mjestu zlo鑙na", a za nastanak je okupio ljude koji su posljednjih desetlje鎍 bili aktivni akteri rije鑛e rock scene. Redatelj Bernardin Modri, svoje je prve filmske uratke slagao oslanjaju鎖 se ba na rije鑛i rock, a bio je aktivan i kao 鑜an redakcije kultnog 鑑sopisa "Val" koji je u kruto doba komunizma promicao rije鑛i zvuk. dvd

Recenzija: Ritam rock plemena / RITAM ROCK PLEMENA
Glazbeni / Dokumentarni
Zoran 甿iri 3 3
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest / PIRATI S KARIBA: MRTVA菶VA ㎏RINJA
(28.07.2006.)

Prije trinaest godina Jack Sparrow sklopio je dogovor sa Davyem Jonesom. Potonuli ‘Black Pearl’ u zamjenu za Jackovu du箄 nakon trinaest godina od dogovora. Sada, nakon spomenutih trinaest godina Jack mora na鎖 na鑙n da ne postane jedna od izgubljenih du筧 u posadi ‘Flying Dutchmana’. Ubrzo mu se pridru緐ju i stari prijatelji i neprijatelji, svatko u pri鑙 sa svojim ciljem.

kino

Recenzija: Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest  / PIRATI S KARIBA: MRTVA菶VA ㎏RINJA
Komedija / Avanturisti鑛i
Vilim Pavlovi 13 13
Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5

« prethodna 1-10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »
© 2003 popcorn.hr