VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
 
Akcijski
Animirani
Avanturisti鑛i
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantasti鑞i
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalisti鑛i
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejd緀rska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
i ili
?
« povratak
» resetiraj parametre


RECENZIJE
(Ukupno rezultata: 677)

« prethodna 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11-20 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »

The Expendables / PLA艵NICI
(24.08.2010.)

Grupa vje箃ih pla鎒nika predvo餰na vje箃im i prekaljenim Barney Rossom, biva unajmljena od strane CIA-e, sa zadatkom da se ubace u dr綼vu Ju緉e Amerike i svrgnu njezina nemilosrdnog diktatora. Barney i njegov tim ubrzo saznaju da stvari i nisu onakvima kakve se 鑙ne na prvi pogled i da su uhva鎒ni u opasnu mre緐 prevare i izdaje, a jedna lokalna djevojka se posebno ure緀 u Barneyjevo srce. Budu鎖 da je misija ugro緀na, a nedu綼n 緄vot u opasnosti, pla鎒nici se susre鎢 s jo ve鎖m izazovom; prijeti im uni箃enje.

kino

Recenzija: The Expendables / PLA艵NICI
Akcijski / Avanturisti鑛i / Triler
Ivica Pusti鑛i 0 0
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

Looking for Eric / TRA瓻艻 ERICA
(17.08.2010.)

Eric je po箃ar koji prolazi kroz 緄votnu krizu koja ga tu鑕 sa svih strana. Kolege mu poku筧vaju pomo鎖, kao i k鎒rka, ali on nikako da se pokrene. Stvari ipak kre鎢 nabolje kada se Eric po鑞e savjetovati sa svojim idolom, slavnim nogometa筫m Ericom Cantonom.

dvd

Recenzija: Looking for Eric / TRA瓻艻 ERICA
Komedija / Drama
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

Predators / PREDATORI
(15.08.2010.)

Grupa ljudi se odjednom na餰 u pra箄mi, a da ni sami ne znaju kako su se tu pojavili. Ali to nisu obi鑞i ljudi, svi su iz nekih specijalnih postrojbi ili spadaju u neke vrste pla鎒nika. Nakon 箃o sku緀 da je zadnje 鑕ga se sje鎍ju prije slobodnog pada su lokacije gdje su bili, te da je gotovo svaki od njih bio na drugom kraju svijeta, otvara se velik broj pitanja. Stvar odmah u svoje ruke preuzima Royce koji se postavlja kao vo餫. Vodi grupu od 8 najopasnijih ljudi na Zemlji, raznih profila, koji kre鎢 u borbu protiv predatora za pre緄vljavanjem na njihovj planeti.

kino

Recenzija: Predators / PREDATORI
Akcijski / Avanturisti鑛i / Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
Danijel 苚ri 0 0
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

The Losers / LUZERI
(10.08.2010.)

Ekipa specijalaca zadu緀na za posebne operacije biva izdana za vrijeme misije od figure iz CIA-e, tajanstvenog Maxa. Dok se skrivaju u Boliviji smi筶jaju鎖 kako se vratiti ku鎖, prilazi im tako餰r tajanstvena Aisha, koja im nudi mogu鎛ost povratka u SAD pod uvjetom da onda prona饀 i ubiju Maxa, 鑙me bi usput oprali svoja imena od igre koja im je namje箃ena.

kino

Recenzija: The Losers / LUZERI
Akcijski
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

Poli㱮st, Adjectiv / POLICIJSKI, PRIDJEV
(07.08.2010.)

Cristi je bukure箃anski policajac koji je na zadatku promatranja tro鑜ane grupice srednjo筴olaca koje poku筧va dovesti u vezu sa raspa鑑vanjem ha筰筧. No, uspijeva mu samo ih uhvatiti u konzumaciji, te ne 緀li radi tako benignog prekr筧ja imati na savjesti jedan upropa箃en mladi 緄vot, s 鑙me se ne sla緀 njegov nadre餰ni.

dvd

Recenzija: Poli㱮st, Adjectiv / POLICIJSKI, PRIDJEV
Drama / Kriminalisti鑛i
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

Knight and Day / NO I DAN
(05.08.2010.)

Na putu ku鎖 June ima tu nesre鎢 da u avionu putuje sa odmetnutim tajnim agentom Royjem, koji pobije putnike i posadu prije nego 箃o to oni uspiju u鑙niti njemu. Nakon pada aviona June se budi kod ku鎒, a s njom 緀le razgovarati biv筰 Royjevi kolege, jer on kod sebe ima jedan vrijedan predmet. Da ne bi stalo na tome, Roy nedugo zatim otima June i prava pustolovina po鑙nje.

kino

Recenzija: Knight and Day / NO I DAN
Komedija / Akcijski
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5

9 / 9
(29.07.2010.)

9 je netom o緄vjeli lutak koji u svijetu poharanom ratom izme饀 ljudi i strojeva naleti na nekolicinu sebi sli鑞ih. Jednoga otme golema mehani鑛a zvijer, a dok nekima od njih odgovara status quo, 9 te緄 spa筧vanju novih prijatelja i pronala緀nju svog mjesta u svijetu za koji njegova vrsta ne pokazuje naro鑙t interes, najprije radi tvrdoglavog odbijanja njihovog starje筰ne 1.

dvd

Recenzija: 9 / 9
Avanturisti鑛i / Znanstveno Fantasti鑞i (SF) / Animirani
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5

Invictus / INVICTUS
(24.07.2010.)

Nedugo nakon 箃o je izabran za predsjednika Ju緉oafri鑛e republike, Nelson Mandela pokre鎒 inicijativu za osvajanje svjetskog kupa u ragbiju kojem je njegova zemlja doma鎖n ne bi li tako ujedinio svoj rasno podijeljen narod i umanjio dugogodi筺ji u鑙nak apartheida.

dvd

Recenzija: Invictus / INVICTUS
Sportska drama / Biografski
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

Inception / PO菶TAK
(24.07.2010.)

Dom Cobb je lopov koji se bavi korporativnom 筽ijuna緊m, na na鑙n da 緀ljenu informaciju izvla鑙 iz podsvijesti svojih meta dok su ovi u donekle kontroliranom svijetu snova. No, novi posao upravo je suprotne prirode - Cobb sa svojom ekipom mora jednu ideju usaditi u um svoje mete, 箃o je posao koji zahtijeva druga鑙ji pristup od uobi鑑jnog. Ono 箃o poslodavac nudi Cobbu u zamjenu za dobro obavljen posao je mogu鎛ost povratka ku鎖, 箃o Cobb nije u stanju u鑙niti sam jer je tra緀ni bjegunac.

kino

Recenzija: Inception / PO菶TAK
Akcijski / Znanstveno Fantasti鑞i (SF) / Triler
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5

The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans / BAD LIEUTENANT: PORT OF CALL - NEW ORLEANS
(19.07.2010.)

Terrence McDonagh je narednik u slu綽i New Orleansa. Nakon 箃o je uragan Katrina pomeo grad, kroz pretres ormari鎍 u poplavljenoj policijskoj postaji otkriva zaboravljenog zatvorenika do grla uhva鎒nog u vodenoj nevolji. Terrence neo鑕kivano ska鑕 de鑛u u spas 箃o mu donosi mokre ga鎒 i trajnu ozljedu le餫. Zbog hrabrosti je promaknut u poru鑞ika, a 筫st mjeseci kasnije nepovratno navu鑕n na Vicodin zbog bolova. S vremenom u miks ulaze marihuana i kokain, a kad mu dodijele slu鑑j pogubljene senegalske obitelji u narkomanskoj odmazdi, za njega po鑙nje sasvim nova avantura.

dvd

Recenzija: The Bad Lieutenant: Port of Call - New Orleans / BAD LIEUTENANT: PORT OF CALL - NEW ORLEANS
Drama / Kriminalisti鑛i
Dominik Vrdoljak 1 1
Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5

« prethodna 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11-20 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »
© 2003 popcorn.hr