VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
 
Akcijski
Animirani
Avanturisti鑛i
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantasti鑞i
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalisti鑛i
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejd緀rska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
i ili
?
« povratak
» resetiraj parametre


RECENZIJE
(Ukupno rezultata: 677)

« prethodna 11-20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31-40 41-50 51-60 sljede鎍 »

Assault on Precinct 13 / NAPAD NA POLICIJSKU POSTAJU 13
(30.06.2006.)
Remake kultnog akcijskog klasika Johna Carpentera

Upravo to re鑕nica je koja krasi naslovu stranu Hrvatskoga  DVD-izdanja remakea filma “Napad na policijsku postaju 13”. Zato se ne mo緀mo niti 綼liti da nam je proizvod prodan nekim podmuklim marketin筴im trikom. Jer eto pi筫, crno na bijelo, 鑑k na naslovinici izdanja da je ovo tek remeke jednoga kultnoga filma 鑙ju slavu ovo djelo modernoga Hollywooda nikada ne鎒 dosti鎖.

dvd

Recenzija: Assault on Precinct 13 / NAPAD NA POLICIJSKU POSTAJU 13
Akcijski / Kriminalisti鑛i / Triler
Vilim Pavlovi 2 2
Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5

Two for the Money / SVE ZA LOVU
(05.06.2006.)

Nakon ozljede koja mu prekida uspje筺u sportsku karijeru, Brandon Lang mora izabrati alternativni 緄votni put. Pronalazi se u predvi餫nju ishoda sportskih doga餫nja te mu, nakon 箃o se poka緀 prili鑞o uspje筺im u tom poslu, posao ponudi newyor筴a faca Walter Abrams. Prvih godinu dana suradnja je iznimno uspje筺a i 鑙ni se da im je samo nebo granica…

dvd

Recenzija: Two for the Money / SVE ZA LOVU
Drama
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

X-Men: The Last Stand / X-MEN: POSLJEDNJA FRONTA
(02.06.2006.)
Puno slika, malo slova

Nakon incidenta na jezeru Alkali i pogibije Jean Grey, mutanti nailaze na novi izazov. Naime, jedna je farmaceutska kompanija uspjela u izradi lijeka koji bi trebao trajno poni箃iti djelovanje mutiranog X gena i pretvoriti mutante u normalne ljude. Kao i obi鑞o, stajali箃a samih mutanata su po tom pitanju podijeljena; jednima vijesti predstavljaju olak筧nje, kod drugih pak izazivaju prijezir, a tre鎖ma su tek poziv na novi sukob. Da to ne bi bilo sve, vra鎍 se i Jean, no ne onakva kakva je bila…

kino

Recenzija: X-Men: The Last Stand / X-MEN: POSLJEDNJA FRONTA
Akcijski / Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
Luka Vukasovi 3 3
Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5

Jarhead / GU㏕ERI
(31.05.2006.)

Mla餫hni Anthony Swofford prijavljuje se za obuku u elitnim ameri鑛im vojnim trupama – marincima – te kao izu鑕ni snajperist odlazi u Saudijsku Arabiju i Kuvajt kako bi sudjelovao u ameri鑛oj vojnoj intervenciji u doti鑞im zemljama i operaciji poznatoj pod imenom Pustinjska oluja...

vhs

Recenzija: Jarhead / GU㏕ERI
Ratni
Luka Vukasovi 1 1
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

La Marche de L'Emperour / CARSKO PUTOVANJE
(28.05.2006.)

Zale餰na pustinja Antartika, svake je zime popri箃e jednog od najnevjerovatnijih doga餫ja na Zemlji. Od postanka ove 緄votinjske vrste pa do danas, tim se krajem odvija strogo trasirano putovanje carskih pingvina. Tisu鎒 primjeraka ove iznimne 緄votinjske vrste uredno slo緀ni u redove u koje bi bilo nemogu鎒 zadr綼ti i najdiscipliniraniju ljudsku vojsku, kao programirani kre鎢 na put dug nekoliko stotina kilometara.

dvd

Recenzija: La Marche de L'Emperour / CARSKO PUTOVANJE
Dokumentarni
Zoran 甿iri 4 4
Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5

Joyeux No雔 / ODMOR RATNIKA
(23.05.2006.)

U prvim mjesecima Prvoga svjetskog rata na zapadnoj fronti na podru鑚u Belgije tri vojske, dvije sukobljene strane vode po鑕tak rovovskoga rata. No na Badnjak te 1914. godine zvuk 筴otskih gajdi otvorio je prostor za ono 箃o 鎒 u nadolaze鎖m godinama i ratovima postati tradicija primirja na Bo緄. Tri zapovjednika oprezno i hrabro upu箃aju se u nepojmljivo primirje i dru緀nje s neprijateljem na prostoru izme饀 dvije vojske, na ni鑙joj zemlji.

dvd

Recenzija: Joyeux No雔 / ODMOR RATNIKA
Ratni / Drama
Vilim Pavlovi 5 5
Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5

The Da Vinci Code / DA VINCIJEV KOD
(22.05.2006.)

Ugledni stru鑞jak za simboliku Robert Langdon pozvan je od strane francuske policije da im pomogne razrije筰ti ubojstvo kustosa muzeja Louvre. Langdon se ubrzo, zajedno sa unukom ubijenog kustosa, na餰 usred pri鑕 o vi筫stoljetnom ratu izme饀 organizacije koja nastoji sa鑥vati potomstvo samog Isusa Krista i organizacije koja nastoji zatrti lozu s ciljem o鑥vanja kr规anske dogme o Isusu kao Bo緅em sinu. No, da li se radi samo o pri鑙?

kino

Recenzija: The Da Vinci Code / DA VINCIJEV KOD
Drama / Triler
Luka Vukasovi 11 11
Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5

Mission: Impossible 3 / NEMOGU艫 MISIJA 3
(10.05.2006.)
Povratak Supermana... pardon, Ethana Hunta

Specijalni agent IMF-a Ethan Hunt nastoji prilagoditi posao 緄votu sa zaru鑞icom i odmaknuti se od aktivnog rada na terenu, ali zamisli mu padaju u vodu nakon 箃o ga nadre餰ni zamole da predvodi misiju spa筧vanja mlade operativke koju je zato鑙o beskrupulozni krijum鑑r i trgovac Owen Davian. Naime, mlada je Lindsey ne tako davno bila pod Ethanovom paskom i on nakon kratkog razmi筶janja odlu鑙 pomo鎖.

kino

Recenzija: Mission: Impossible 3 / NEMOGU艫 MISIJA 3
Akcijski
Luka Vukasovi 14 14
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

Doom / DOOM
(08.05.2006.)

2045. na zemaljskoj istra緄va鑛oj postaji na Marsu, ne箃o je krenulo ne緀ljenim tijekom. Sva istra緄vanja su obustavljena, svaka komunikacija sa mati鑞om bazom je prekinuta, a jedino izvje规e koje je stiglo ne ostavlja previ筫 za razmi筶janje. Progla筫na je karantena visokog stupnja, i jedini ljudi koji dobijaju dozvolu za ulazak na postaju pripadnici su Takti鑛og Odreda za Hitne Intervencije predvo餰ne karizmati鑞im Sargeom.

vhs

Recenzija: Doom / DOOM
Akcijski / Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
Zoran 甿iri 2 2
Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5

Good Night, and Good Luck. / LAKU NO, I SRETNO
(07.05.2006.)

Edward R. Murrow, reporter ameri鑛e televizijske ku鎒 CBS, sukobio se tokom prve polovice pedesetih godina sa kontroverznim senatorom Josephom McCarthyjem, 鑟vjekom koji se uglavnom bavio antikomunisti鑛om propagandom.

dvd

Recenzija: Good Night, and Good Luck. / LAKU NO, I SRETNO
Drama / Biografski
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

« prethodna 11-20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31-40 41-50 51-60 sljede鎍 »
© 2003 popcorn.hr