VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
 
Akcijski
Animirani
Avanturisti鑛i
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantasti鑞i
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalisti鑛i
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejd緀rska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
i ili
?
« povratak
» resetiraj parametre


RECENZIJE
(Ukupno rezultata: 677)

« prethodna 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11-20 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »

Edge of Darkness / NA RUBU TAME
(14.07.2010.)

Thomas Craven je bostonski detektiv 鑙ju k鎒r Emmu ubiju na njegovu ku鎛om pragu. Iako se isprva 鑙ni kako je ubojica za metu imao njega, a ne nju, ubrzo se ispostavi da nije tako. Naime, Emma je bila upletena u poku筧j provale u ustanovu koja se bavi nuklearnim istra緄vanjem Northmoor, pri 鑕mu je tra緄la dokaze kako se nelegalno bave izradom nuklearnog oru緅a.

dvd

Recenzija: Edge of Darkness / NA RUBU TAME
Akcijski / Triler
Luka Vukasovi 2 2
Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5

Okuribito / ODLASCI
(10.07.2010.)

Daigo Kobayashi je 鑕list 鑙ji je orkestar u Tokyu upravo raspu箃en pa on zajedno sa suprugom odlazi u svoj rodni kraj. Tra緀鎖 novi posao nai餰 na oglas za jedan za koji ni ne zna 箃o je, te pretpostavljaju鎖 da se radi o turisti鑛oj agenciji odlazi na razgovor. Dobije posao, a ispostavi se da mu je zadatak ceremonijalno ure餴vanje pokojnka prije sahrane, 箃o Daigo odlu鑙 sakriti od poznanika, ali i supruge.

kino

Recenzija: Okuribito / ODLASCI
Drama
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

A Serious Man / OZBILJAN 萇VJEK
(07.07.2010.)

Larry Gopnik srednjovje鑞i je 甶dov, otac dvoje djece i profesor na lokalnom sveu鑙鑙箃u. Supruga ga ima namjeru ostaviti, brat 緄vi na njegovu kau鑥, sina mu hvata nasilnik kojemu je ovaj du綼n za marihuanu, a k鎒ri je glavna preokupacija izlazak. Kako bi se nekako nosio sa razvodom, poku筧jem podmi鎖vanja od strane jednog njegovog studenta i posljedicama automobilske nesre鎒, Larry se za pomo okre鎒 rabinu...

dvd

Recenzija: A Serious Man / OZBILJAN 萇VJEK
Drama / Crna komedija
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5

Repo Men / REPO MEN
(01.07.2010.)

Remy i Jake su Repo Men, agenti povrata u kompaniji The Union, koja ljudima skupo prodaje mehani鑛e zamjenske organe, a koje uzima natrag ako se obaveze pla鎍nja ne ispunjavaju na vrijeme. Kako njegova supruga ne odobrava njegov posao, Remy, ina鑕 kompanijin najbolji Repo, se odlu鑙 prebaciti na odjel prodaje. No, prilikom njegova posljednjeg posla ne箃o po餰 po krivu i Remy je primoran uzeti novo srce, koje ubrzo vi筫 ne mo緀 pla鎍ti pa mora bje綼ti.

kino

Recenzija: Repo Men / REPO MEN
Akcijski / Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

The Princess and the Frog / PRINCEZA I 瓵BAC
(29.06.2010.)

Tiana je siroma筺a konobarica koja ima zacrtan cilj u 緄votu. Taj je otvaranje vlastita restorana, ne箃o radi 鑕ga istodobno radi dva posla kako bi se pribli緄la tom cilju. Kada u grad stigne razba箃injeni princ Naveen, lokalni voodoo vra ga zavede pri鑟m o bogatstvu te ga pretvori u 綼bu, a njegova pomo鎛ika u Naveena kako bi iz situacije izvukao financijsku korist, jer se Naveen do筧o bogato o緀niti. Kad Naveen naleti na Tianu, ona ga poljubi, ali umjesto da se on pretvori u princa, ona se pretvori u 綼bu.

dvd

Recenzija: The Princess and the Frog / PRINCEZA I 瓵BAC
Fantasti鑞i / Animirani / Romansa
Luka Vukasovi 1 1
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

Cloudy with a Chance of Meatballs / OBLA萅O S 芔FTAMA
(23.06.2010.)

Flint Lockwood je neuspje筺i mladi znanstvenik na malom oto鑙鎢 u Atlantiku, trapavac 鑑k pomalo ozlogla筫n u svojoj zajednici, koji 綼rko 緀li rije筰ti svoje sumje箃ane problema neprekidne konzumacije sardina izradom stroja koji bi pretvarao obi鑞u vodu u hranu po 緀lji. Izrada naprave mu 鑑k i uspije, ali ova odleti u nebo pa nakon nekog vremena po gradu iz oblaka po鑞e padati hrana.

dvd

Recenzija: Cloudy with a Chance of Meatballs / OBLA萅O S 芔FTAMA
Komedija / Animirani
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

I Love You Phillip Morris / PHILLIP MORRIS, VOLIM TE
(21.06.2010.)

Nakon prometne nesre鎒 Steven Russell odlu鑙 vi筫 ne sakrivati 鑙njenicu da je homoseksualac. Priop鎖 to supruzi i odseli se na Floridu kako bi 緄vio sa Jimmyjem, ali nedugo zatim shvati da, kako bi odr綼o visok nivo 緄vota na koji se navikao, mora pribje鎖 prevarama. Kada napokon zavr筰 i u zatvoru, tamo upozna tihog i povu鑕nog Phillipa Morrisa, u kojeg se zaljubi. Nakon izlaska iz zatvora vra鎍 se starom na鑙nu 緄vota, 箃o Phillipu ne odgovara.

kino

Recenzija: I Love You Phillip Morris / PHILLIP MORRIS, VOLIM TE
Komedija / Drama
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5

Everybody's Fine / SVI SMO SUPER
(18.06.2010.)

Nakon 箃o mu svo 鑕tvero djece iz raznih razloga otka緐 obiteljsko okupljanje, udovac Frank Goode se odlu鑙 pojedina鑞o im oti鎖 u goste, iznena饀ju鎖 ih nenadanim posjetom, a pritom poku筧va uspostaviti s njima odnos kakav su imali sa svojom majkom...

dvd

Recenzija: Everybody's Fine / SVI SMO SUPER
Drama
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

Prince of Persia: The Sands of Time / PRINC PERZIJE: PIJESAK VREMENA
(14.06.2010.)

Predvo餰ni kraljevim sinovima i bratom, Perzijanci napadnu drevni grad Alamut ne bi li se osvetili za njihovu prodaju oru緅a perzijskim neprijateljima. Na proslavu pobjede stigne i sam kralj te biva ubijen, a sumnja pada na posvojenog sina Dastana. On uz pomo alamutske princeze Tamine bje緄 iz grada ne znaju鎖 da nosi vrijedan artefakt, bode koji je davnih dana bio dar bogova ljudima, a za koji postaje o鑙to kako je bio pravi cilj napada na grad.

kino

Recenzija: Prince of Persia: The Sands of Time / PRINC PERZIJE: PIJESAK VREMENA
Akcijski / Avanturisti鑛i / Fantasti鑞i
Luka Vukasovi 1 1
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

Revanche / REVAN
(04.06.2010.)

U potrazi za boljim 緄votom sitni kriminalac Alex odlu鑙 se prije odlaska sa prostitutkom Tamarom iz Be鑑 na plja鑛u banke u jednom mjesta筩u. Kada pri bijegu Tamaru ubije policajac Robert, Alex se prikrije kod svog djeda koji 緄vi nedaleko mjesta zlo鑙na, a s kojim je u 鑕stom kontaktu Robertova supruga Susanne.

dvd

Recenzija: Revanche / REVAN
Drama / Kriminalisti鑛i
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

« prethodna 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11-20 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »
© 2003 popcorn.hr