VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
 
Akcijski
Animirani
Avanturisti鑛i
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantasti鑞i
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalisti鑛i
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejd緀rska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
i ili
?
« povratak
» resetiraj parametre


RECENZIJE
(Ukupno rezultata: 677)

« prethodna 21-30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41-50 51-60 61-68 sljede鎍 »

Cellular / CELLULAR
(20.01.2005.)
Long Live Nokia

Iako je David Richard Ellis filma sa zavidnim iskustvom kojeg je sticao sa svih strana filmske kamere, tek je posljednjih par godina napokon dobio povjerenje velikih filmskih otaca da napokon sasmostalno stane i s one strane kamere koja je predvi餰na za 鑟vjeka koji 鑙tavom filmu daje zavr筺i pe鑑t.

kino

Recenzija: Cellular / CELLULAR
Akcijski / Triler
Zoran 甿iri 2 2
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

Garfield / GARFILED
(18.01.2005.)
Uni箃avanje jo jedne legende...
Cin鑞i debeljko u filmu 鎒 dobiti novog sustanara, slatkog, ali ne ba inteligentnog psa Odieja, 鑙me je Jon u potpunosti poremetio Garfieldov univerzum. Ma鑑k sada ima samo jedan cilj - rije筰ti se slinavog psa 箃o prije. No nakon 箃o bespomo鎛o pseto otme zlo鑕sti trener pasa, Garfield se, vjerojatno po prvi put u 緄votu, osje鎍 odgovornim. Te筴om mukom odvaja se od TV ekrana i kre鎒 u potragu za svojim novim prijateljem...  vhs

Recenzija: Garfield  / GARFILED
Igrano-animirani
dahh 0 0
Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5

Lord of the Rings: The Return of the King Special Extended DVD Edition / Collector's Gift Set / GOSPODAR PRSTENOVA: POVRATAK KRALJA - SPECIJALNO PRO㊣RENO DVD IZDANJE
(17.01.2005.)
Povratak Sarumana
Jacksonova interpretacija Tolkienovog teksta do筶a je, na綼lost, i do svog kraja i to u obliku specijalnog pro筰renog DVD izdanja.
Pri鑑 je svima poznata, ali nije je naodmet ukratko ponoviti: na筰 junaci (u prvom redu Aragorn, Gandalf, Gimli, Legolas, Merry i Pippin) nakon bitke protiv Sarumanovih snaga kod Helm's Deepa imaju pred sobom jo te緄 zadatak ? zaustaviti Sauronovu vojsku kod Minas Tiritha u njihovom pohodu na 鑙tavo Me饀zemlje dok Frodo i Sam nastavljaju svoj pogibeljni i neizvjesni put prema Mordoru i samoj Planini Usuda predvo餰ni prevrtljivim vodi鑕m Gollumom. dvd

Recenzija: Lord of the Rings: The Return of the King Special Extended DVD Edition / Collector's Gift Set  / GOSPODAR PRSTENOVA: POVRATAK KRALJA - SPECIJALNO PRO㊣RENO DVD IZDANJE
Akcijski / Avanturisti鑛i / Fantasti鑞i
Luka Vukasovi 5 5
Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5

The Ladykillers / GANGSTERSKA PETORKA
(07.01.2005.)
Prvi se ma鑙鎖 u vodu bacaju...

Profesor doktor Goldthwait Higginson Dorr, 鑟vjek je ispod 鑙je se pristojne i u鑕ne vanj箃ine krije obi鑞i kriminalac. Profesor iznajmljuje sobu u ku鎖 gospode Munson kojoj prodaje uvjerljivu pri鑥 kako su on i njegovi prijatelji glazbenici koji bi 緀ljeli njezin podrum iskoristiti za vje綽anje. Stvarni plan Dorrove ekipa je prokopati tunel od njene ku鎒 do sefa obli緉jeg casina kako bi ga, naravno, mogli oplja鑛ati.

dvd

Recenzija: The Ladykillers / GANGSTERSKA PETORKA
Crna komedija
dahh 2 2
Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5

Resident Evil: Apocalypse / RESIDENT EVIL: APOKALIPSA
(07.01.2005.)
Game over...

Smrtonosni virus kontaminirao je populaciju Raccoon Cityja, ultra tajnog podzemnog laboratorija korporacije Umbrella. Pre緄vjeli 鑜anovi STARS vladinog tima predvo餰ni Alice ovaj put se bore i protiv hordi krvo緀dnih zombija, kao i protiv snaga korporacije Umbrella koja u poku筧ju da prikrije svoje pogre筴e na pre緄vjele usmjerava sva svoja zastra箄ju鎍 oru緅a proizvedenih bioin緀njeringom uklju鑥ju鎖 i najsmortonosnije me饀 njima, nezaustavljivo 鑥dovi箃e Nemesis...

kino

Recenzija: Resident Evil: Apocalypse / RESIDENT EVIL: APOKALIPSA
Akcijski / Znanstveno Fantasti鑞i (SF) / Horor
dahh 0 0
Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5

Oceans 12 / OCEANOVIH 12
(02.01.2005.)
Jazz session...

Tri godine nakon 箃o su Danny Ocean i njegova klapa u Las Vegasu ukrali 160 milijuna iz casina Terry Benedicta 筧rmantni se lopov ponovno pri緀nio Tessom i polako se privikava na miran obiteljski 緄vot u predgra饀. Ostatak dru緄ne (Rusty, Caldwell, Basher itd...) tako餰r se okrenuo  po箃enom gra餫nskom 緄votu no njihovu idilu iznenada naru筧va Benedictov ponovni dolazak koji nakon 箃o im je svima u筧o u trag plja鑛a筴oj skupini daje ultimatum, ili 鎒 mu isplatiti ukradenih 160 milijuna dolara sa kamatama ili 鎒 ih pobiti sve do jednoga.

kino

Recenzija: Oceans 12 / OCEANOVIH 12
Komedija / Akcijski
dahh 3 3
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

The Stepford Wifes / STEPFORDSKE SUPRUGE
(01.01.2005.)
Jednostavno re鑕no - slab film...

Joanna, predsjednica tv postaje, i njen suprug Walter su se nakon njenog blagog 緄vcanog sloma preselili s Manhattana mondeni Stepford u Connecticutu. Nakon 箃o je malo po malo upoznavala svoje susjede, bivala je sve sigurnija da se de筧va ne箃o vrlo cudno. Tri 緀ne koje 緄ve u okolnim kucama sve do jedne izgledaju presavr筫no, ispeglanih osobnosti bez ikakvih posebnih osobina.

dvd

Recenzija: The Stepford Wifes / STEPFORDSKE SUPRUGE
Drama / Znanstveno Fantasti鑞i (SF) / Triler
dahh 3 3
Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5Ukupan dojam: 1.5 / 5

Shaun of the Dead / NO GLUPIH MRTVACA
(30.12.2004.)
Shaun of the Dead

Shaun je luzer u najboljim godinama, 緄vot mu se odvija na uobi鑑jenoj liniji dosadna 筶jaka, lokalni pub i omiljeni kau u stanu koji dijeli sa svojim najboljim frendom Edom. Kad njegovoj dugogodi筺joj djevojci 緀ljnoj da njihovu vezu digne na vi箄, ozbiljniju razinu napokon pukne film Shaun ostaje sam i tugu poku筧 utopiti u alkoholu sa svojom boljom polivicom Edom. Ujutro se budi sa te筴im mamurlukom i 鑦rstom namjerom da pokrene svoj jadni 緄vot s mrtve to鑛e i vrati djevojku posve nesvjesan 鑙njenice kako su se od pro筶e no鎖 ulicama njegovog londonskog kvarta vladaju krvo緀dni zombiji...

vhs

Recenzija: Shaun of the Dead / NO GLUPIH MRTVACA
Komedija / Horor
dahh 0 0
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

Open Range / DIVLJA PROSTRANSTVA
(29.12.2004.)
Besmrtni divlji zapad...

Kraj je 19. stolje鎍, golema prostranstva divljeg zapada polako ali sigurno dolaze nadomak civilizacije i nesputani 緄vot slobodnih goni鑑 stoke sve se 鑕规e sudara sa beskrupuloznim shva鎍njem poduzetni箃va velikih zemljoposjednika i trgovaca.

dvd

Recenzija: Open Range / DIVLJA PROSTRANSTVA
Vestern
dahh 1 1
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

Fahrenheit 9/11 / FAHRENHEIT 9/11
(29.12.2004.)
Film zbog kojeg 鎒 te nekoliko puta staviti prst na 鑕lo...

Intrigantna i kontroverzna Mooreova dijagnoza trenuta鑞og stanja ameri鑛e nacije. Dokumentarna, bespo箃edno kriti鑛a i neskriveno liberalno obojena analiza uzroka i posljedica teroristi鑛ih napada na SAD 11. rujna prema kojoj glavnu ulogu u tragi鑞im doga餫jima i ratu u Iraku koji je nakon toga uslijedio, imaju nafta i mutne poslovne veze obitelji Bush i Bin Laden u opasnoj kombinaciji sa 緀ljom za apsolutnom mo鎖, neskrivenom pohlepom i nepatvorenom glupo规u glavnih aktera ovog teatra apsurda...

dvd

Recenzija: Fahrenheit 9/11 / FAHRENHEIT 9/11
Dokumentarni
dahh 0 0
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

« prethodna 21-30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41-50 51-60 61-68 sljede鎍 »
© 2003 popcorn.hr