VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
 
Akcijski
Animirani
Avanturisti鑛i
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantasti鑞i
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalisti鑛i
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejd緀rska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
i ili
?
« povratak
» resetiraj parametre


RECENZIJE
(Ukupno rezultata: 677)

« prethodna 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11-20 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »

Nine / DEVET
(16.01.2010.)

Dok prolazi kroz kreativnu blokadu razvijaju鎖 svoj novi film, talijanski redatelj Guido Contini mora se nositi i sa nizom 緀na u svom 緄votu - suprugom, ljubavnicom, muzom, kostimografkinjom, majkom, ameri鑛om novinarkom te prostitutkom iz dje鑑鑛ih dana.

kino

Recenzija: Nine / DEVET
Mjuzikl / Romansa
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

The Men Who Stare at Goats / MU㎏ARCI KOJI BULJE U KOZE
(13.01.2010.)

U poku筧ju da se doka緀 odbjegloj supruzi novinar Bob Wilton o鑑jni鑛i 緀li u鎖 u Irak kao ratni reporter. Prilika mu se uka緀 kad se udru緄 sa Lynom Cassadyjem, biv筰m pripadnikom tajne skupine operativaca ameri鑛e vojske koji su svoje djelovanje bazirali na razvoju i primjeni parapsiholo筴ih vje箃ina.

kino

Recenzija: The Men Who Stare at Goats / MU㎏ARCI KOJI BULJE U KOZE
Komedija / Ratni
Luka Vukasovi 1 1
Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5

It Might Get Loud / IT MIGHT GET LOUD
(03.01.2010.)
Jedan kriti鑑r It Might Get Loud sa緀o je u jednu re鑕nicu: „It Might Get Loud ljubavno je pismo gitari“ i to je epitet koji ga prili鑞o vjerno oslikava. Davis Guggenheim ( „An Inconvenient Truth“ ) okupio je malu ali 筧roliku dru緄nu – Jimmy Pagea, The Edgea i Jack Whitea. blu-ray

Recenzija: It Might Get Loud / IT MIGHT GET LOUD
Glazbeni / Dokumentarni
Marin Zdelar 0 0
Bez ocjene

Sherlock Holmes / SHERLOCK HOLMES
(27.12.2009.)

Nedugo nakon hvatanja i pogubljenja lord Blackwood se, izgleda, vra鎍 iz mrtvih i nastavlja tamo gdje je stao prije nego su ga zaustavili Holmes i Watson, 箃o njih natjera da se opet pozabave s njim. Svoj udio u pri鑙 ima i pojava Irene Adler, Holmesova ljubavnog interesa, ujedno i jedine osobe koja ga je nadmudrila, i to dvaput, a koja radi za misterioznu figuru koja ima svoj cilj.

kino

Recenzija: Sherlock Holmes / SHERLOCK HOLMES
Akcijski / Kriminalisti鑛i
Luka Vukasovi 2 2
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

Avatar / AVATAR
(18.12.2009.)

Paralizirani marinac Jake Sully sti緀 na Pandoru, planet bogat vrijednim mineralom na kojem obitavaju humanoidni domoroci Na'viji, i dobije zadatak da se pomo鎢 svog Na'vi avatara infiltrira me饀 njih da bi potpomogao ljudski cilj pribavljanja spomenuta minerala. No, Jake nakon nekog vremena postaje iznimno privr緀n svom novom domu i u sukobu staje na stranu Na'vija.

kino

Recenzija: Avatar / AVATAR
Akcijski / Avanturisti鑛i / Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

The Hangover / MAMURLUK
(13.12.2009.)

Nakon o鑙to neobuzdane moma鑛e ve鑕ri u Las Vegasu, trojica prijatelja pred sobom imaju nezahvalan zadatak rekonstrukcije doga餫ja iz prethodne ve鑕ri, i to iz vi筫 razloga - tigar u kupaonici, beba u apartmanu, jednome nedostaje zub, a mlado緀nje nema nigdje na vidiku.

dvd

Recenzija: The Hangover / MAMURLUK
Komedija
Luka Vukasovi 1 1
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

Law Abiding Citizen / GRA蠥NIN OPASNIH NAMJERA
(04.12.2009.)

Deset godina nakon osloba餫ju鎒 presude jednom od dvaju ubojica njegove obitelji, Clyde Sheldon kre鎒 izvr筰ti svoju vrstu pravde, ne samo na dvojcu odgovornom za smrt njegove supruge i k鎒rke, ve nad svima uklju鑕nima u slu鑑j...

kino

Recenzija: Law Abiding Citizen / GRA蠥NIN OPASNIH NAMJERA
Akcijski / Triler
Luka Vukasovi 1 1
Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5

Br黱o / BR躈O
(27.11.2009.)

Nakon 箃o ga zbog ekscesa izbace sa milanske modne revije, reporter Br黱o dobije otkaz u Funkyzeitu, televizijskoj emisiji koja postavlja trendove, a u kojoj je on voditelj. Ogor鑕n, odlu鑙 se uputiti u Los Angeles kako bi, prema vlastitim rije鑙ma, 'postao najve鎍 austrijska superzvijezda jo od Hitlera'.

dvd

Recenzija: Br黱o / BR躈O
Komedija
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

Zombieland / DOBRODO㎜I U ZEMLJU ZOMBIJA
(26.11.2009.)

Nakon apokalipse koju prouzro鑙 mutirani virus kravljeg ludila, ve鎖na svjetske populacije pretvori se u zombije. Me饀 rijetkima nepogo餰nima na餰 se Columbus, koji slijede鎖 strogo definiran set pravila za pre緄vljavanje 緀li do鎖 do svojih roditelja. Na svom putu nai餰 prvo na Tallahassea, a zatim i na sestre Wichitu i Little Rock te se svi zajedno upute prema obali ne bi li na筶i sigurno uto鑙箃e.

kino

Recenzija: Zombieland / DOBRODO㎜I U ZEMLJU ZOMBIJA
Komedija / Horor
Luka Vukasovi 1 1
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

Monsters vs Aliens / 萓DOVI㏕A PROTIV VANZEMALJACA
(22.11.2009.)

Nakon 箃o ju pogodi supstanca nezemaljskog podrijetla, Susan se fizi鑛i udesetorotru鑙 te ju prebacuju u vojni kompleks gdje se daleko od o鑙ju javnosti dr緀 bi鎍 koja se iz ovog ili onog razloga smatraju 鑥dovi筺ima. Nakon 箃o vanzemaljac Gallaxhar po緀li izvr筰ti invaziju na Zemlju, vlasti pu箃aju 鑥dovi箃a da se s njih obra鑥naju.

dvd

Recenzija: Monsters vs Aliens / 萓DOVI㏕A PROTIV VANZEMALJACA
Akcijski / Znanstveno Fantasti鑞i (SF) / Animirani
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

« prethodna 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11-20 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »
© 2003 popcorn.hr