VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
 
Akcijski
Animirani
Avanturisti鑛i
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantasti鑞i
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalisti鑛i
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejd緀rska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
i ili
?
« povratak
» resetiraj parametre


RECENZIJE
(Ukupno rezultata: 677)

« prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11-20 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »

Transformers: Revenge of the Fallen / TRANSFORMERS: OSVETA PORA瓻NIH
(19.11.2009.)

Dok prijateljski nastrojeni Autoboti predvo餰ni Optimus Primeom diljem zemaljske kugle tra緀 preostale Decepticone, ovi spremaju novu invaziju kojoj je cilj o緄viti odavno zaboravljenog Fallena, koji ima namjeru harvestirati energiju Sunca. Klju spasa 鑙tave planete je dakako u ljudskim rukama, to鑞ije u glavi Sama Witwickyja.

dvd

Recenzija: Transformers: Revenge of the Fallen / TRANSFORMERS: OSVETA PORA瓻NIH
Akcijski / Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
Luka Vukasovi 2 2
Ukupan dojam: 1 / 5Ukupan dojam: 1 / 5Ukupan dojam: 1 / 5Ukupan dojam: 1 / 5Ukupan dojam: 1 / 5

The Hurt Locker / NAREDNIK JAMES
(13.11.2009.)

Pet tjedana prije kraja du緉osti u Iraku tro鑜ani tim pirotehni鑑ra dobiva novog vo饀, narednika Jamesa, koji nemalo puta zanemaruje protokole na terenu, ali pritom i bez iznimke obavi posao.

kino

Recenzija: The Hurt Locker / NAREDNIK JAMES
Ratni / Akcijski
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

Blindness / SLJEPO艫
(09.11.2009.)

Nakon izbivanja neobja筺jive epidemije sljepo鎒 vlasti 筧lju zara緀ne u karantenu, tro筺u biv箄 ludnicu, gdje su primorani nositi se osim sa svojim novonastalim stanjem i jedni s drugima. Jedina osoba koja jo uvijek vidi je 緀na lije鑞ika, jednog od prvih zara緀nih, koja odglumi sljepo鎢 kako bi i ona zavr筰la zajedno sa suprugom i brinula se za njega.

dvd

Recenzija: Blindness / SLJEPO艫
Drama / Triler
Luka Vukasovi 2 2
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

The Time Traveler's Wife / 瓻NA VREMENSKOG PUTNIKA
(06.11.2009.)

Zbog genetskog poreme鎍ja, knji緉i鑑r Henry ima sposobnost putovati kroz vrijeme. Kvaka je u tome 箃o putovanja nisu pod njegovom kontrolom, pa se 鑕sto na餰 na ulici, primoran tra緄ti odje鎢 鑕kaju鎖 na podjedanko nenadani povratak. Jednog dana u knji緉ici upoznaje Clare, djevojku zaljubljenu u njega jo iz doba dok je bila djevoj鑙ca, zbog njegovih 鑕stih posjeta kojih on nije svjestan jer mu se jo nisu dogodili.

kino

Recenzija: The Time Traveler's Wife / 瓻NA VREMENSKOG PUTNIKA
Drama / Znanstveno Fantasti鑞i (SF) / Romansa
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

Knowing / PRORO華NSTVA
(04.11.2009.)

Prije pedeset godina djeca jednog razrednog odjeljena imala su za zadatak nacrtati svoju viziju budu鎛osti. Crte緄 su spremljeni u tzv. 'vremensku kapsulu', a nakon ceremonijalnog otvaranja kapsule rad jedne djevoj鑙ce dolazi u ruke oca jednog dje鑑ka koji poha餫 筴olu, koji u njenom radu nailazi na predvi餫nja katastrofa unazad pedeset godina koja se poka緐 to鑞ima, a zavr筧vaju skorim smakom svijeta.

dvd

Recenzija: Knowing / PRORO華NSTVA
Znanstveno Fantasti鑞i (SF) / Triler
Luka Vukasovi 2 2
Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5

State of Play / U VRTLOGU IGRE
(30.10.2009.)

Nakon ubojstva kongresmenove suradnice na vidjelo dolazi i njihova intimna veza, a dvoje novinara polako otkrivaju vezu izme饀 njene smrti i blokade tvrtke te筴e 40 milijardi dolara, koju kongresmen 緀stoko zagovara. Jedan od novinara koji radi na slu鑑ju je i dobar kongresmenov prijatelj, a blizak je i njegovoj supruzi...

dvd

Recenzija: State of Play / U VRTLOGU IGRE
Drama / Triler
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5Ukupan dojam: 3.5 / 5

X-Men Origins: Wolverine / X-MEN PO菶TAK: WOLVERINE
(23.10.2009.)

〆st godina nakon odustajanja od 緄vota koji se sastojao uglavnom od boravka po svjetskim rati箃ima, 箃o samostalno, 箃o sa skupinom kolega mutanata, Logana po鑙nje progoniti stari znanac Victor Creed. Potaknut smr鎢 緄votne dru緄ce Kayle, odlu鑙 se na uzimanje ponu餰ne pomo鎖 koju mu nudi drugi znanac, William Stryker. Opskrbljen skeletom poja鑑nim neuni箃ivom kovinom adamantijem, Logan kre鎒 u ravnanje ra鑥na sa Creedom.

dvd

Recenzija: X-Men Origins: Wolverine / X-MEN PO菶TAK: WOLVERINE
Akcijski / Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
Luka Vukasovi 1 1
Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5

Coraline / KORALINA I TAJNA OGLEDALA
(18.10.2009.)

Zapostavljena od strane svojih zaposlenih roditelja, Coraline iz dosade po鑙nje istra緄vati po staroj tro筺oj ku鎖 u koju je obitelj nedavno doselila te nai餰 na vrata koja ju prebacuju u alternativni svijet. Tamo nai餰 na okoli fizi鑛i identi鑑n onome iz kojeg dolazi, ali i na radikalno druga鑙ji odnos prema njoj, po鑕v筰 od svoje Druge majke pa nadalje. Ovdje joj roditelji posve鎢ju maksimalnu pa緉ju, ina鑕 tmurni susjedi su redom zabavni i nasmijani, a 鑙tavo okru緅e je prepuno 筧renila i 緄vota. No, da li je zaista tako?

dvd

Recenzija: Coraline / KORALINA I TAJNA OGLEDALA
Fantasti鑞i / Animirani
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5Ukupan dojam: 4.5 / 5

Doubt / SUMNJA
(12.10.2009.)

Ravnateljica katoli鑛e osnovne 筴ole u Bronxu, 鑑sna sestra Aloysius, potaknuta sumnjom mlade sestre James postaje uvjerena kako sve鎒nik, Otac Flynn, zlostavlja tamnoputog dje鑑ka koji poha餫 筴olu. Kako se njih dvoje sukobljavaju i u promi筶janjima o na鑙nu vo餰nja 筴ole, sestra Aloysius ga se 緀li rije筰ti, iako bez ikakvih opipljivih dokaza.

dvd

Recenzija: Doubt / SUMNJA
Drama
Luka Vukasovi 1 1
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

Surrogates / SUROGATI
(05.10.2009.)

2017. je godina i ljudi 緄ve u izolaciji. Interakcija sa svijetom izvan sigurnosti vlastitog doma svodi se na kontroliranje robota koji ljudima slu緀 kao surogati, a 鑙jom su primjenom ljudi prakti鑛i nedodirljivi, jer se 箃eta napravljena na surogatu ne prenosi na njegova vlasnika. Slu鑑j prvog ubojstva nakon vi筫 godina povjeren je agentu FBI-ja Tomu Greeru, me饀tim situaciju zakompliciraju ubojstva nekoliko vlasnika surogata pa, potaknut i uni箃enjem vlastita surogata, Greer odlu鑙 vlastoru鑞o rije筰ti slu鑑j.

kino

Recenzija: Surrogates / SUROGATI
Akcijski / Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
Luka Vukasovi 4 4
Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5

« prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11-20 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »
© 2003 popcorn.hr