VijestiNajaveRecenzijeSound Of VisionKolumneSpecialForumImpressumSearchFAQ


danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
danesvejedno
 
Akcijski
Animirani
Avanturisti鑛i
Biografski
Crna komedija
Detektivski
Dokumentarni
Drama
Erotski
Fantasti鑞i
Film Noir
Glazbeni
Horor
Igrano-animirani
Komedija
Koncert
Kriminalisti鑛i
Melodrama
Mjuzikl
Parodija
Povijesni
Ratni
Ratno-sudska drama
Religijski
Romansa
Sportska drama
Sudski triler
Tinejd緀rska komedija
Triler
Vestern
Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
i ili
?
« povratak
» resetiraj parametre


RECENZIJE
(Ukupno rezultata: 677)

« prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11-20 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »

District 9 / OKRUG 9
(24.09.2009.)
Krajem 80-ih godina, nad gradi鎒m u Ju緉oj Africi, siroma筺im djelom Johannesburga, zaustavio se ogroman izvanzemaljski brod. Puna tri mjeseca brod je nepomi鑞o stajao iznad gradi鎍, ne daju鎖 nikakve znakove 緄vota. Ljudi su tada odlu鑙li u鎖 u brod na silu, a tamo su prona筶i milijun oboljelih i pothranjenih vanzemaljaca. Kako je njihov brod bio pokvaren, ljudi su im odlu鑙li pru緄ti uto鑙箃e, smjestiv筰 ih u ogra餰ni kompleks nazvan District 9 koji se uskoro pretvorio u slum prepun sme鎍, prljav箃ine i kriminala. kino

Recenzija: District 9  / OKRUG 9
Akcijski / Drama / Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
Ivica Pusti鑛i 5 5
Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5Ukupan dojam: 5 / 5

Quo Vadis / QUO VADIS
(23.08.2009.)
64. godina nakon Kristova ro餰nja. Golemim Rimskim Carstvom koje je do vrhunca mo鎖 doveo car Oktavijan trenuta鑞o vlada 鎢dljivi car Neron (P. Ustinov). Nakon 箃o se njegov general Marcus Vinicius (R. Taylor) vratio iz pobjedni鑛e vojne u Britaniji, car ga ostavi pred vratima grada kako bi sutradan sa svojim legijama trijumfalno u筧o u prijestolnicu i potvrdio njegovu dr綼vni鑛u genijalnost. Neronov najpouzdaniji dvorjanin Petronius (L. Genn) itekako je svjestan da je car potpuno lud i da Rim ne mo緀 o鑕kivati ni箃a dobro od njega. blu-ray

Recenzija: Quo Vadis  / QUO VADIS
Drama
sensei 3 3
Bez ocjene

The Professionals / PROFESIONALCI
(05.08.2009.)
萫tvorica izabranih pla鎒nika kre鎒 u misiju spa筧vanja otete supruge bogatog teksa筧nina Granta (Ralph Bellamy) koju je oteo meksi鑛i revolucionar Raza (Jack Palance). Svaki od pla鎒nika ima svoj talent – Henry 'Rico' Fardan (Lee Marvin) je organizator i strateg, Bill Dolworth (Burt Lancaster) je me箃ar od dinamita, Hans Ehrengard (Robert Ryan) je ekspert za konje i Jake Sharp (Woody Strode) je majstor sa lukom i strijelama. blu-ray

Recenzija: The Professionals / PROFESIONALCI
Vestern
sensei 1 1
Bez ocjene

Harry Potter and the Half-Blood Prince / HARRY POTTER I PRINC MIJE〢NE KRVI
(24.07.2009.)

Zbog sve 鑕规ih napada smrtono筧 u鑕nici se, uklju鑥ju鎖 Harryja, nevoljko vra鎍ju na 筫stu godinu u Hogwarts. Dumbledore dovodi novog profesora Horacea Slughorna, a Harry nailazi na knjigu koja je vlasni箃vo princa mije筧ne krvi te zahvaljuju鎖 Dumbledoreu otkriva neke detalje o Voldemortovoj pro筶osti. Ipak, za mo綿a klju鑞i detalj u borbi protiv Voldemorta Harry se mora zbli緄ti s novim profesorom, a svoj zadatak ima i Draco Malfoy.

kino

Recenzija: Harry Potter and the Half-Blood Prince / HARRY POTTER I PRINC MIJE〢NE KRVI
Avanturisti鑛i / Fantasti鑞i
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

The Thing / STVOR
(18.07.2009.)
Zemljina orbita, prije nekoliko tisu鎍 godina. Svemirski brod obru筧va se iznad Ju緉og pola … Antarktika, zima 1982. Norve筴i helikopter grozni鑑vo progoni psa pobjeglog iz baze uzalud ga poku筧vaju鎖 eliminirati prije nego dotr鑙 do 鑜anova ameri鑛e znanstvene ekspedicije. Pritom jedan Norve綼nin pogine od lo筫 ba鑕ne granate, a drugog ubije Amerikanac Garry nakon 箃o izbezumljeni 鑟vjek po鑞e pucati snajperom po ameri鑛oj bazi. blu-ray

Recenzija: The Thing / STVOR
Znanstveno Fantasti鑞i (SF) / Horor / Triler
sensei 1 1
Bez ocjene

Terminator Salvation / TERMINATOR: SPASENJE
(11.06.2009.)

2018. je godina i u jeku priprema pokreta otpora da napadnu Skynet nakon otkri鎍 slabosti u me饀sobnoj komunikaciji strojeva pojavljuje se misteriozni Marcus. Sre鎒 mladog Kylea Reesea i zajedno kre鎢 na put do Johna Connora, koji 緀li odgoditi napad dok se ne oslobode zarobljenici koji se nalaze u sjedi箃u Skyneta, gdje se na njima eksperimentira vezano uz izradu novih terminatora. Kako se napad pribli綼va, Kyle zavr筧va u rukama strojeva, a Marcus dolazi do Connora te saznaje dio istine o sebi.

kino

Recenzija: Terminator Salvation / TERMINATOR: SPASENJE
Akcijski / Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
Luka Vukasovi 4 4
Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5Ukupan dojam: 3 / 5

RocknRolla / ROCKNROLLA
(11.06.2009.)

One Two i Mumbles du緉i su londonskom 'kralju nekretnina' Lennyju Coleu. On trenutno sre饀je papirologiju za pozama筺o zdanje ruskom oligarhu Uriju u zamjenu za podjednako pozama筺u svotu novca, dok mu ovaj u znak zahvalosti posu饀je svoju sretnu sliku. Uri tra緄 od ra鑥novo餰 Stelle da mu izvu鑕 potreban novac, a ona, 緀ljna opasnog 緄vota, tra緄 od One Two i Mumblesa da iste novce ukradu. Nastalu situaciju dodatno komplicira i nestanak Urijeve sretne slike, koja je u rukama navodno mrtve rock zvijezde Johnnyja Quida, a koji je ujedno i Lennyjev posvojeni sin...

dvd

Recenzija: RocknRolla / ROCKNROLLA
Kriminalisti鑛i / Crna komedija
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5Ukupan dojam: 4 / 5

Pride and Glory / PONOS I SLAVA
(02.06.2009.)

Istraga o pogibiji 鑕tiri kolege dovesti 鎒 policajca Raya (Norton) do saznanja o duboko ukorijenjenoj korupciji unutar 鑙tave jedinice koju vodi njegov stariji brat Francis (Emmerich), gdje je glavni igra Jimmy (Farrell), suprug Rayjeve i Francisove sestre. Ray i Francis moraju birati izme饀 odanosti vlastitoj obitelji s jedne i pravdi s druge strane.

dvd

Recenzija: Pride and Glory / PONOS I SLAVA
Triler
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5Ukupan dojam: 2 / 5

Choke / TVRD ZALOGAJ
(02.06.2009.)

Victor je ovisnik o seksu. Radi u tematskom parku kolonijalne Amerike. Majka mu je u bolnici i gotovo bez iznimke ga mije筧 sa raznim likovima iz pro筶osti. Pozama筺e tro筴ove joj pokriva glume鎖 gu筫nje u restoranima i izvla鑕njem novca od svojih 'spasitelja'. Mo綿a je potomak Isusa Krista.

dvd

Recenzija: Choke / TVRD ZALOGAJ
Crna komedija
Luka Vukasovi 0 0
Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5Ukupan dojam: 2.5 / 5

Star trek XI / STAR TREK XI
(02.06.2009.)
Novi Star trek film je u potpunosti ispunio moja o鑕kivanja, naravno, ako uzmem u obzir vrijeme u kojem 緄vimo i sve 箃o se doga餫 oko nas. Prije svega, treba re鎖 da je J.J. Abrams napravio dobar posao, 箃o bi u Americi bila jako dobra kritika. Me饀tim, da li to vrijedi i u umjetnosti, ako film i Hollywood podrazumijevamo kao umjetnost, ostati 鎒 pitanje na koje ne鎢 jo odgovoriti. 萶vjek koji za sebe tvrdi da puno vi筫 voli Star wars poprili鑞o je slijedio na鑙n snimanja Ratova zvijezda. kino

Recenzija: Star trek XI / STAR TREK XI
Znanstveno Fantasti鑞i (SF)
Marko Jurinjak 0 0
Bez ocjene

« prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11-20 21-30 31-40 41-50 sljede鎍 »
© 2003 popcorn.hr